ÜRÜNLER / ÖZEL ÜRÜNLER /

AMINO TOUCH

Bitkisel Menşeli Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre>

AMINO TOUCH


Bitkisel Menşeli Amino Asit Sıvı Organik Gübre

AKTİF MADDE               

FAYDA
AMİNO ASİT
  • Genel durumun iyileştirilmesi, stres koşullarının giderilmesi, karbonhidrat ve protein oluşumunu teşvik etmek, hastalık ve zararlara karşı direnci artırmak.

 

Garanti Edilen İçerik            (%w/w)  
Organik Madde           30
Organik Karbon 9
Organik Azot 4
Serbest Aminoasitler 9
pH 5-7

 

Amino Touch, yüksek kalitede amino asit içeren, organik maddesi yüksek doğal bir bitki gelişim düzenleyicisidir.      

AMINO TOUCH’ın Bitki Üzerinde Etkileri

  • Bitkilerin hızlı, sağlıklı ve gür gelişmesini sağlar.
  • Çiçeklenmenin düzgün, meyve sayısı ve kalitesinin yüksek olmasını teşvik eder.
  • Hasat süresini kısaltır, üründe erkencilik sağlar.
  • Sonbahar-kış dönemlerindeki stres koşullarına (olumsuz iklim ve toprak faktörleri) karşı bitkilerin dayanıklılığını artırır.

 

Kullanıldığı Bitkiler ve Kullanma Dozu

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZLARI

 

KULLANIM ZAMANI

Damlamadan

(cc/da)

Yapraktan

(cc/100 lt su)

DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KAVUN, KARPUZ, KABAK, FASULYE, NOHUT, MERCİMEK

400-500 cc

150 cc

İlk çıkıştan ya da fide dikiminden 10-15 gün sonra ilk uygulama yapılır, hasat sonuna kadar uygulamaya devam edilir.

ÇİLEK

400-500 cc

150-200 cc

Fide dikiminden 10-15 gün sonra ilk uygulama yapılır, çiçeklenme döneminden itibaren ikinci uygulama tavsiye edilir.

BAĞ, KİVİ

400 cc

150 cc

Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminden hasada kadar uygulama yapılır. Hasat sonrası 15 gün ara ile 2 uygulama tavsiye edilir.

MUZ

500-750 cc

100-150 cc

Yapraktan veya damlamadan(30 gün ara ile) verilen diğer ürünler ile karıştırılarak uygulanabilir. 

NARENCİYE, KİRAZ, ŞEFTALİ, KAYISI, ERİK

750 cc

150-200 cc

Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde ilk uygulama yapılır, gelişme dönemi boyunca uygulama tavsiye edilir.

ELMA, ARMUT, AYVA, ZEYTİN, FINDIK, CEVİZ, ANTEP FISTIĞI

400 cc

150-200 cc

Kök ve sürgün faaliyetlerinin başladığı ilkbahar döneminde ilk uygulama yapılır, gelişme dönemi boyunca uygulama tavsiye edilir.

ŞEKER PANCARI

500 cc

100 cc

Ekimden sonra, çıkış öncesinde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanabilir.

MISIR, AYÇİÇEĞİ

500 cc

100 cc

İlk çıkıştan 10-15 gün sonra ilk uygulama yapılır, hasat sonuna kadar uygulamaya devam edilir.

PATATES, HAVUÇ, SOĞAN, SARIMSAK

500 cc

150-200 cc

Dikimden veya ilk sürgünlerin çıkmasından itibaren 15 gün ara ile 4 uygulama tekrarı tavsiye edilir.

BUĞDAY, ARPA, ÇELTİK

-

100 cc

Kardeşlenme başlangıcında ve erken çiçek döneminde yapraktan uygulama tavsiye edilir. 

PAMUK

500 cc

100 cc

Yapraktan: Bitkiler 3-5 yapraklı olduğunda ve erken çiçek döneminde uygulanır.

Damlamadan: Tohum yatağı hazırlanırken uygulanır.