GARANTİ EDİLEN İÇERİK %w/w
Organik Madde 40
Organik Karbon 12
Organik Azot 6
Serbest Amino Asitler 14
pH 6-8
KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU
KULLANILACAK BİTKİ |
KULLANIM DOZU |
KULLANIM ZAMANI |
|
Yapraktan |
Damlamadan |
||
GÜL |
200 cc/100 lt su |
100-150 cc/da |
Tormucuklanma döneminden itibaren 20 gün aralıklarla 3 uygulama tavsiye edilir. |
KARANFİL |
200 cc/100 lt su |
100-150 cc/da |
Kardeşlenme döneminden itibaren 20 gün aralıklarla 3 uygulama tavsiye edilir. |
SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, v.s.) |
200 cc/100 lt su |
500-600 cc/da |
Çiçeklenmeden önce, meyve tutumu döneminde, meyve gelişim döneminde uygulama tekrarları tavsiye edilir. |
AÇIK TARLA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, v.s.) |
200 cc/100 lt su |
250-300 cc/da |
Çiçeklenmeden önce, meyve tutumu döneminde, meyve gelişim döneminde uygulama tekrarları tavsiye edilir. |
MEYVE AĞAÇLARI (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem, Bağ, Fındık, Zeytin, Narenciye, v.s.) |
200 cc/100 lt su |
700 cc-1 lt/da |
Çiçeklenmeden önce, taç yaprakları dökümünde, meyve tutumu döneminde ve meyve çapı 6-7 cm ‘ye ulaştığında uygulama tekrarı tavsiye edilir. |
TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik, Çavdar, v.s.) |
200 cc/da |
- |
Kardeşlenme, sapa kalkma ve gerek duyulduğunda tüm gelişim aşamalarında kullanılabilir. |
YUMRULU ÜRÜNLER (Havuç, Patates, Şeker Pancarı,v.s.) |
200 cc/da |
400-800 cc/da |
Bitkiler 15 cm yüksekliğe ulaştığında ve yumrular fındık büyüklüğüne ulaştığında uygulayınız ve 15 gün sonra tekrarlayınız. |
ENDÜSTRİYEL BİTKİLER (Mısır, Soya Fasülyesi, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, v.s.) |
200 cc/da |
400-800 cc/da |
Ekimden 20 gün sonra uygulayınız ve 15 gün aralıklarla 3 uygulama tekrarlayınız. |