ZODIAC

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %w/w

Organik Madde 40

Organik Karbon 12

Organik Azot 6

Serbest Amino Asitler 14

pH 6-8

 

KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZU

KULLANIM ZAMANI

Yapraktan

Damlamadan

GÜL

200 cc/100 lt su

100-150 cc/da

Tormucuklanma döneminden itibaren 20 gün aralıklarla

3 uygulama tavsiye edilir.

KARANFİL

200 cc/100 lt su

100-150 cc/da

Kardeşlenme döneminden itibaren 20 gün aralıklarla 3 uygulama tavsiye edilir.

SERA SEBZELERİ

(Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, v.s.)

200 cc/100 lt su

500-600 cc/da

Çiçeklenmeden önce, meyve tutumu döneminde,

meyve gelişim döneminde uygulama tekrarları tavsiye edilir.

AÇIK TARLA SEBZELERİ

(Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, v.s.)

200 cc/100 lt su

250-300 cc/da

Çiçeklenmeden önce, meyve tutumu döneminde,

meyve gelişim döneminde uygulama tekrarları tavsiye edilir.

MEYVE AĞAÇLARI

(Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem, Bağ, Fındık, Zeytin, Narenciye, v.s.)

200 cc/100 lt su

700 cc-1 lt/da

Çiçeklenmeden önce, taç yaprakları dökümünde, meyve tutumu döneminde ve meyve çapı 6-7 cm ‘ye ulaştığında uygulama tekrarı tavsiye edilir.

TAHILLAR

(Buğday, Arpa, Çeltik, Çavdar, v.s.)

200 cc/da

-

Kardeşlenme, sapa kalkma ve gerek duyulduğunda tüm gelişim aşamalarında kullanılabilir.

YUMRULU ÜRÜNLER

(Havuç, Patates, Şeker Pancarı,v.s.)

200 cc/da

400-800 cc/da

Bitkiler 15 cm yüksekliğe ulaştığında ve yumrular fındık büyüklüğüne ulaştığında uygulayınız ve 15 gün sonra tekrarlayınız.

ENDÜSTRİYEL BİTKİLER

(Mısır, Soya Fasülyesi, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, v.s.)

200 cc/da

400-800 cc/da

Ekimden 20 gün sonra uygulayınız ve 15 gün aralıklarla

3 uygulama tekrarlayınız.

Share: