GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w
Toplam Organik Madde 10
Toplam Azot(N) 10
Organik Azot 1
Nitrat Azotu(NO₃ -N) 9
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 16
Suda Çözünür Bor (B) 0.2
Serbest Amino asitler 3.5
pH aralığı 3.3-5.3
KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU
KULLANILACAK BİTKİ |
KULLANIM DOZU |
KULLANIM SIKLIĞI |
KULLANIM ZAMANI |
|
Yapraktan |
Damla Sulama |
|||
SEBZELER |
200 cc/100 lt su |
500 - 600 cc/da |
10 gün ara ile 2 – 6 uygulama |
Meyveli dönem başlangıcından hasat sonuna kadar |
NARENCİYE |
200 cc/100 lt su |
500 - 600 cc/da |
2 hafta ara ile 3 - 4 uygulama |
Meyve tutumu, meyvelerin büyümesi ve hasat öncesine kadar |
MEYVE AĞAÇLARI |
200 cc/100 lt su |
500 - 600 cc/da |
2 hafta ara ile 3 - 4 uygulama |
Meyve bağlama, meyve büyümesi ve hasat öncesine kadar |
ÇİLEK |
200 cc/100 lt su |
400 - 500 cc/da |
10 gün ara ile 2– 3 uygulama |
Çiçekte, meyve oluşumunda |
BAĞ |
200 cc/100 lt su |
500 - 600 cc/da |
2 hafta ara ile 3 - 4 uygulama |
Meyve bağlama, meyve büyüme ve renk yapma döneminde |
ŞEKER PANCARI |
200 cc/100 lt su |
- |
10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Hasattan dört hafta öncesine kadar |
PATATES |
200 cc/da |
- |
10 gün ara ile 2 – 3 uygulama |
Yumru oluşumundan sonra |
ZEYTİN |
200 cc/100 lt su |
500 - 600 cc/da |
2 hafta ara ile 3 - 4 uygulama |
Meyve bağlama, meyve büyüme ve hasat öncesine kadar |
MUZ BAHÇELERİ |
- |
500 - 600 cc/da |
20 gün ara ile 2 - 4 Uygulama |
Meyve bağlama, meyve büyüme ve hasat öncesine kadar |
SÜS BİTKİLERİ |
200 cc/100 lt su |
400 - 500 cc/da |
20 gün ara ile 1 - 3 uygulama |
Yapraklanma, kardeşlenme sonrası |
HAVUÇ, ISPANAK, MARUL |
200 cc/100 lt su |
300 - 500 cc/da |
2 hafta ara ile 1 - 3 uygulama |
Bitki boyu 10 - 15 cm olduktan sonra hasat öncesine kadar |
FASULYE, MERCİMEK |
200 cc/da |
300 - 500 cc/da |
1 Uygulama |
Bitki boyu 10 – 15 cm olunca |
MISIR, AYÇİÇEĞİ, KANOLA |
200 cc/da |
500 - 600 cc/da |
1 Uygulama |
Bitki boyu 10 – 15 cm olunca |
PAMUK |
200 cc/da |
500 - 600 cc/da |
1 Uygulama |
Bitki boyu 10-15 cm olunca ilk ilaçlamayla birlikte 1. uygulama, tarak oluşumunda |
KAVUN, KARPUZ |
200 cc/100 lt su |
400 - 500 cc/da |
2 hafta ara ile 2 - 3 uygulama |
Meyve bağlama, meyve büyüme ve hasat öncesine kadar |