Snap Amino Mn-Zn

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w

Organik Madde 20

Suda Çözünür Mangan(Mn) 5

Suda Çözünür Çinko(Zn) 10

Serbest Amino Asitler 4,5

 

KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZLARI

KULLANIM ZAMANI

Damla Sulama

Yapraktan

SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Çiçeklenme öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan dönemlerde  kullanılabilir.

AÇIK TARLA BİTKİLERİ

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Çiçeklenme öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan dönemlerde  kullanılabilir.

BUĞDAY, ARPA

-

100-150 cc/da

Kardeşlenme dönemi

MISIR

-

100-150 cc/da

6-10 yapraklı dönem

ZEYTİN, KİVİ, FINDIK

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Tomurcuklanma veya çiçeklenme öncesi dönemlerinde kullanılabilir. Hasat sonrası da aynı miktarda uygulanabilir.

MARUL, LAHANA, ISPANAK, KARNABAHAR, v.s.

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

4-6 yaprak döneminde uygulayınız. Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlayınız.

ŞEKERPANCARI, AYÇİÇEĞİ, KANOLA

-

100-150 cc/da

8-10 yapraklı dönemde kullanılabilir.

YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Yumuşak Çekirdekli Meyveler: Pembe tomurcuk dönemi, çiçeklenme başı ve taç yaprakların döküldüğü dönemlerde kullanılabilir. Ayrıca hasat sonrası da aynı dozajlarda uygulanabilir.

 

Sert Çekirdekli Meyveler: Çiçeklenme öncesi gözler uyanırken ve pembe tomurcuk dönemlerinde kullanılabilir. Ayrıca hasat sonrası da aynı dozajlarda uygulanabilir.

BAĞ

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Yapraklar çıktıktan sonra, çiçek salkımı oluştuğunda ve meyve tutumundan sonra uygulanabilir. Ayrıca hasat sonrası da kullanılabilir.