Snap Amino B

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w

Organik Madde 12

Suda Çözünür Bor (B) 8

Toplam Serbest Amino Asitler 2

pH 7-9

KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZLARI

KULLANIM ZAMANI

Damla Sulama

Yapraktan

SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)

300-400 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Çiçeklenme öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan dönemlerde  kullanılabilir.

AÇIK TARLA BİTKİLERİ

300-400 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Çiçeklenme öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan dönemlerde  kullanılabilir.

ZEYTİN, KİVİ, FINDIK

300-400 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Tomurcuklanma veya çiçeklenme öncesi dönemlerinde kullanılabilir. Hasat sonrası da aynı miktarda uygulanabilir.

MARUL, LAHANA, ISPANAK, KARNABAHAR, v.s.

300-400 cc/da

100-150 cc/100 lt su

4-6 yaprak döneminde uygulayınız. Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlayınız.

ŞEKERPANCARI, AYÇİÇEĞİ, KANOLA

300-400 cc/da

100-150 cc/da

8-10 yapraklı dönemde kullanılabilir.

YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI

300-400 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Yumuşak Çekirdekli Meyveler: Pembe tomurcuk dönemi, çiçeklenme başı ve taç yaprakların döküldüğü dönemlerde kullanılabilir. Ayrıca hasat sonrası da aynı dozajlarda uygulanabilir.

 

Sert Çekirdekli Meyveler: Çiçeklenme öncesi gözler uyanırken ve pembe tomurcuk dönemlerinde kullanılabilir. Ayrıca hasat sonrası da aynı dozajlarda uygulanabilir.

BAĞ

300-400 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Yapraklar çıktıktan sonra, çiçek salkımı oluştuğunda ve meyve tutumundan sonra uygulanabilir. Ayrıca hasat sonrası da kullanılabilir.

Share: