
GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w
Toplam Azot (N) 3
Üre Azotu(N-NH₂) 3
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit(P₂O₅) 25
KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU
KULLANILACAK BİTKİ |
KULLANIM DOZLARI |
KULLANIM ZAMANI |
|
Damla Sulama |
Yapraktan |
||
SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.) |
100-200 cc/da |
40-60 cc/100 lt su |
Çiçeklenmeden önce ilk uygulama yapılmalıdır. Her 7-8 günde bir uygulama tekrarlanabilir. |
AÇIK TARLA SEBZELERİ |
100-200 cc/da |
40-60 cc/100 lt su |
Çiçeklenmeden önce ilk uygulama yapılmalıdır. Her 7-8 günde bir uygulama tekrarlanabilir. |
NARENCİYE, ZEYTİN, KİVİ, FINDIK |
200-250 cc/da |
60 cc/100 lt su |
Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ilk uygulanma yapılmalıdır. Çiçeklenme döneminde uygulama tekrarlanabilir. |
YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI |
200-250 cc/da |
60 cc/100 lt su |
Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ilk uygulanma yapılmalıdır. Çiçeklenme döneminde uygulama tekrarlanabilir. |
BAĞ |
200-250 cc/da |
60 cc/100 lt su |
Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ilk uygulanma yapılmalıdır. Çiçeklenme döneminde uygulama tekrarlanabilir. |