GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w
Organik Madde 15
Organik Karbon 7
Toplam Azot 1
Suda Çözünür Potasyum 1
pH 3,5-5,5
KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU
| 
			 KULLANILACAK BİTKİ  | 
			
			 KULLANIM DOZLARI  | 
			
			 KULLANIM ZAMANI  | 
		|
| 
			 Damla Sulama, Yağmurlama veya Sprink Sulama  | 
			
			 Topraktan  | 
		||
| 
			 SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)  | 
			
			 250-500 gr/da  | 
			
			 100 gr/100 lt su  | 
			
			 Fide dikimi sonrası ve gelişim süresi boyunca  | 
		
| 
			 AÇIK TARLA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)  | 
			
			 250-500 gr/da  | 
			
			 100 gr/100 lt su  | 
			
			 Fide dikimi sonrası ve gelişim süresi boyunca  | 
		
| 
			 BUĞDAY, ARPA  | 
			
			 -  | 
			
			 100 gr/da  | 
			
			 Kardeşlenme dönemi ve sapa kalkma dönemi  | 
		
| 
			 MISIR, PAMUK  | 
			
			 -  | 
			
			 100 gr/da  | 
			
			 Gelişim dönemi boyunca  | 
		
| 
			 PATATES, ŞEKERPANCARI  | 
			
			 250 gr/da  | 
			
			 100 gr/da  | 
			
			 Gelişim dönemi boyunca  | 
		
| 
			 NARENCİYE, ZEYTİN, KİVİ, FINDIK  | 
			
			 500-1000 gr/da  | 
			
			 100 gr/100 lt su  | 
			
			 Gözler patladığında, taç yapraklar döküldüğünde, meyve gelişim döneminde uygulanır.  | 
		
| 
			 YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI  | 
			
			 500-1000 gr/da  | 
			
			 100 gr/100 lt su  | 
			
			 Çiçek öncesi, çiçek sonrası, meyve gelişim döneminde uygulanır.  | 
		
| 
			 BAĞ  | 
			
			 500-1000 gr/da  | 
			
			 100 gr/100 lt su  | 
			
			 Gözler patladığında, çiçeklenme devresinde, meyve gelişim döneminde uygulanır.  | 
		

  ENGLISH