Cross Full Master

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w

Organik Madde 15

Organik Karbon 7

Toplam Azot 1

Suda Çözünür Potasyum 1

pH 3,5-5,5

 

KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZLARI

KULLANIM ZAMANI

Damla Sulama, Yağmurlama veya Sprink Sulama

Topraktan

SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)

250-500 gr/da

100 gr/100 lt su

Fide dikimi sonrası ve gelişim süresi boyunca

AÇIK TARLA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)

250-500 gr/da

100 gr/100 lt su

Fide dikimi sonrası ve gelişim süresi boyunca

BUĞDAY, ARPA

 -

100 gr/da

Kardeşlenme dönemi ve sapa kalkma dönemi

MISIR, PAMUK

 -

100 gr/da

Gelişim dönemi boyunca

PATATES, ŞEKERPANCARI

250 gr/da

100 gr/da

Gelişim dönemi boyunca

NARENCİYE, ZEYTİN, KİVİ, FINDIK

500-1000 gr/da

100 gr/100 lt su

Gözler patladığında, taç yapraklar döküldüğünde, meyve gelişim döneminde uygulanır.

YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI

500-1000 gr/da

100 gr/100 lt su

Çiçek öncesi, çiçek sonrası, meyve gelişim döneminde uygulanır.

BAĞ

500-1000 gr/da

100 gr/100 lt su

Gözler patladığında, çiçeklenme devresinde, meyve gelişim döneminde uygulanır.

Share: